Scena

Avicii šokirao obožavatelje, više neće nastupati uživo

Ne tako lijepe vijesti za fanove DJ Aviciija: ne samo da će uzeti poduži predah od glazbe već više neće ni nastupati uživo.


“Moj put popločan je uspjehom no uspjeh nije došao bez rupa na tom putu. Odrastao sam sazrijevajući kao umjetnik, bolje sam upoznao samog sebe i shvatio da postoji jako puno stvari kojima se želim baviti, a vremena je malo” piše na svojim stranicama 26-godišnji švedski DJ i producent pravim imenom Tim Bergling i nastavlja:

“Prije dva tjedna, vozeći se s prijateljima preko SAD-a, počeo sam gledati stvari na drugačiji način što mi je pomoglo donijeti odluku i promjenu s kojom se borim već neko vrijeme.

Moje odluke i moja karijera nikada nije bila vođena materijalnim mada sam zahvalan na komforu koji mi je omogućila slava. Divno je putovati svijetom i nastupati, ali ostajalo mi je jako malo vremena živjeti život kao osoba odvojena od umjetnika.

Neću se odreći glazbe, i dalje ću putem nje prenositi poruke svojim obožavateljima, ali 2016. bit će zadnja godina kada ćete me moći vidjeti na turneji i čuti na nastupima. Jedan dio mene govori ‘nikad ne reci nikad’, ali ne mislim se vratiti tako skoro.”

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: muzika.hr | Foto: youredm.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close