AutomotoLičko-senjska županija

Autocestom kroz Liku jurio 232 km/h

Jučer su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske na autocesti A-1, u smjeru Zagreba, između Zira i Gospića, gdje je brzina ograničena na 130 km/h, zaustavili 37-godišnjeg hrvatskog državljanina, vozača osobnog automobila zadarske registracijske oznake, kojem je uređajem za mjerenje brzine utvrđena brzina od 232 km/h.

On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja „B“ kategorijom u trajanju od 1 mjeseca.

“Pozivamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa! Preveliko samopouzdanje u vlastite vozačke sposobnosti i mogućnosti svog vozila u trenu može dovesti do tragedije, obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život.

Nepropisna i neprilagođena brzina i dalje je jedan od glavnih uzročnika stradavanja u prometnim nesrećama, zato brzinu kretanja prilagodite trenutnim uvjetima na prometnicama, uz obvezu poštivanja zakonskih propisa i vodeći računa o sigurnosti svih sudionika u prometu”, stoji u priopćenju PU ličko-senjske.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close