Ličko-senjska županija

Autobusom dubrovačkog poduzetnika prevozio migrante, uhvaćen na području Korenice

Dubrovčanin J.G. uzeo je u podnajam autobus od jednog dubrovačkog poduzetnika kako bi prevozio migrante koji su ilegalno ušli u državu. Muškarac je uhićen, a policija ga je u tom procesu zatekla na području Korenice, piše Dubrovački dnevnik.


Službenici su u vozilu zatekli veći broj stranih državljana Afganistana, Pakistana, Bangladeša, Maroka i Sirije za koje je utvrđeno da su nezakonito prešli državnu granicu.

Službenici Postaje granične policije Korenica u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela “Protuzakonito ulaženje kretanje i boravka u RH, drugoj članici Europske unije ili potpisnici Schengenskog sporazuma” iz čl. 326. st. 1 i st. 2. Kaznenog zakona”, naveli su iz Ministarstva.

Privedena i ženska osoba

Navodno je s njim u vozilu bila ženska osoba, na suvozačevom mjestu, koja je također privedena i osumnjičena za počinjenje kaznenog djela.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close