Scena

Arsenova “Onom tko mi noćas svira” u novoj sjajnoj izvedbi Vere Svobode

Prekrasnu pjesmu ‘Onom tko mi noćas svira’, za koju je glazbu napisao Arsen Dedić na stihove Drage Britvića, Vera Svoboda otpjevala je u novoj tamburaškoj verziji.


Riječ je o njenom hitu iz 1974. godine po kojoj je i album, objavljen za Jugoton te godine, dobio ime. Naša najbolja interpretatorica starogradskih pjesama, inače rođena Osječanka, pokazala je kako lijepe pjesme, bez obzira na aranžmane jednako sjajno zvuče.

“Kad sam s Arsenom radio pjesmu ‘Amigo’ u tamburaškoj verziji, Arsen se sjetio Verine pjesme koju je napisao početkom 70-ih i rekao kako bi i ta pjesma zvučala dobro uz tambure. Zapamtio sam to kad sam krenuo u realizaciju cijelog ovog projekta. Zaista sam sretan što su sve ove pjevačke veličine prihvatile moju ideju i spremno ušle u studio ponovo pjevati ovako sjajne pjesme. Osim ‘Amiga’, dosad smo već snimili i prezentirali tri singla u tamburaškim obradama, to su: Ungarova ‘Ljubav i pjesma’, Zdenkina ‘Žuta ruža’ i evo sad Verina ‘Onom tko mi noćas svira’. Raditi s legendama i izvući iz njihovog repertoara ovakve pjesme te ih ponovo obojati nekim novim zvukom je nešto najbolje što kao producent mogu doživjeti”, rekao je Tihomir Ivanetić u čijem je Rockoko studiju pjesma i snimljena.

Aranžman za ovu pjesmu napravio je Krunoslav Seletković dok su Krunoslav Dražić i Damir Butković na primu, braču, čelu, kontri i basu donijeli novo glazbeno ruho još jednom klasiku.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close