Događanja

Akademski zbor I.G.Kovačić poziva na audiciju!

Stigla je jesen, a s njom i vrijeme za veliku godišnju audiciju Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić. Preko stotinu pjevača i dirigent Luka Vukšić s nestrpljenjem iščekuju nove članove obitelji zbora IGK!


Imate li lijep glas, volite pjevati i privlači vas elitna umjetnička scena, okušajte se u jednom od dva termina audicije, koja će se održati u petak 2. listopada i ponedjeljak 5. listopada 2015. s početkom u 19:00, u prostoru FER-a, Unska 3, Zagreb.

Princip audicije je izuzetno jednostavan i lak za kandidata: dovoljno je pokazati raspon glasa ponavljanjem jednostavnih muzičkih sekvenci.

”Za one koji oklijevaju, dobro je znati kako glazbeno obrazovanje i pjevačko iskustvo nisu nužni kako biste postali član zbora, iako su dobrodošli, te da bi prvi projekt na kojem biste se pridružili zboru na pozornici bila Carmina burana Carla Orffa na dobrotvornom koncertu Korak u život 4. prosinca 2015.”, poručuje predsjednica zbora Marija Štanfel, pozivajući kandidate na audiciju, na koju je odaziv iz godine u godinu sve veći.

Više na večernji hr


Tekst: večernji hr

Slika: youtube com

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close