SportTurizamIzdvojeno

AK Plitvice: Plitvička noćna utrka se odgađa za 2021. godinu

Druga po redu Plitvička noćna trka, koja se trebala održati u subotu 3. listopada u Korenici, odgođena je za 2021. godinu.

Organizatori su o svemu izvijestili na službenoj Facebook stranici utrke, njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je 21.rujna 2020 godine donio ODLUKU o uvođenju “nužnih” epidemioloških mjera za područje Ličko-senjske županije u trajanju od 14 dana za područje Ličko-senjske županije.

Jedna od mjera je i :- Sportska natjecanja mogu se održavati bez prisustva gledatelja!

Našu manifestaciju smo zbog navedene predmetne odluke prisiljeni otkazati! Izvršni odbor Atletskog kluba Plitvice na telefonskoj sjednici je donio odluku da nema smisla raditi utrku u okolnostima gdje roditelj ne smije navijati za svoje dijete ili mještanin doći podržati natjecatelje pljeskom! Za navedenu utrku smo pribavili sve potrebne dozvole, ishodili sva potrebna rješenja i suglasnosti za zatvaranje državne prometnice, iskomunicirali i iskordinirali sve logisticke zahtjeve ! Žao nam je iz razloga što bi upravo ova utrka privukla sudionike iz brojnih krajeva upravo u našu Općinu Plitvička jezera ali dužni smo pridržavati se mjera stožera!
Očekujemo vaše razumijevanje jer su nam vezane ruke!

Ista manifestacija se prebacuje za 2021. godinu i sve uplaćene kotizacije su važeće za istu manifestaciju!

Izvršni odbor AK Plitvice
22. rujna 2020 godine

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je 21.rujna 2020 godine donesao ODLUKU o uvođenju "nužnih" epidemioloških…

Gepostet von PLITVIČKA NOĆNA UTRKA am Dienstag, 22. September 2020

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close