Kolumne

Recenzija filma MAGIC MIKE XXL: Na repeat

Magic Mike – Channing Tatum striper. Bilo je dovoljno najaviti snimanje filma da bi se žene oduševile. Naravno da se priča nije mogla sažeti u jedan dio.


Magic Mike XXL sniman je striktno za žensku publiku. Nekoliko likova, od kojih jedan izgleda bolje od drugog, izvode striptiz i plešu. To je jedino bitno u filmu. Iskreno, radnja je toliko u drugom planu da ju nisam baš pohvatala nakon prvog gledanja. Film se gleda nekoliko puta, podrazumijeva se. Dakle, ono što nikog ne zanima jest da se ekipa stripera, koji su nekad nastupali zajedno, odluči skupiti i odraditi jedan posljednji zajednički nastup. Kroz uvod u posljednji nastup nađu se u različitim situacijama gdje pokazuju svoja “plesna” umjeća.

magic mike

Koreografija je bez mane i upravo to je spasilo film. Oduševljenje na stranu. Gluma je grozna, priča još gora. Uzmite bilo koji aspekt filma koji nema veze s likovima koji plešu i shvatit će te koliko je ovo zapravo loš film. Ako ste ikad bili na striper showu, onda znate da svi ti dečki rijetko imaju preko 30 godina. Također, u filmu su nerealno dobri. U stvarnosti nitko nema toliko dobru koreografiji niti takav izgled.

Ali na kraju… Koga briga! Film nije tu da pratimo priču nego da brojimo Chaningove pločice, pratimo pokrete i da budemo sretni što ima još nekolicinu sličnih prijatelja.

Uglavnom, ovo je jedan od loših filmova koji će te htjeti pogledati nekoliko puta.

Foto: www.fastcocreate.com,

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close