VijestiKultura

Milan Bandić čestitao ramazanski Bajram

 U povodu ramazanskog Bajrama, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitku predsjedniku Mešihata islamske zajednice u Republici Hrvatskoj Azizu Hasanoviću te svim vjernicima islamske vjeroispovijesti. 

 Neka nam ovaj veliki blagdan donese mira i radosti, zajedništva i razumijevanja, kako bismo svi zajedno, kao braća, koračali prema boljoj budućnosti. A na tom putu vjerujemo da nam Zagreb i Hrvatska mogu biti primjer i inspiracija suživota, tolerancije i zajedničkih nastojanja oko očuvanja općeljudskih vrijednosti, solidarnosti i borbe za dobro svakog čovjeka. Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti želim sretan i radostan BAJRAM –  BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN ! – poručuje u Priopćenju Milan Bandić. 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Milan Bandić Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close