Film i TV

HBO odbacio jedan prequel “Igre prijestolja”, ali na putu je drugi!

“Igra prijestolja” je prestala s emitiranjem ove godine nakon osam uspješnih sezona, a obožavatelji jedva čekaju izlazak prequela.


Televizijska kuća HBO odobrila je snimanje serije “Kuća zmaja”, čija će se radnja odvijati 300 godina prije događaja iz originalnog serijala, “Igre prijestolja”.

Radi se o prequelu popularne serije, odnosno o serijalu koji kronološki opisuje događaje koji prethode onima koje smo već imali prilike vidjeti.

“Sa zadovoljstvom mogu najaviti da smo naručili “Kuću zmajeva”, rekao je Casey Bloys iz HBO-a.

Na Twitteru “Igre prijestolja” otkrili su da će novu seriju koproducirati pisac George RR Martin te Ryan Condal i Miguel Sapochnik.

HBO je samo nekoliko sati prije toga ukinuo prvi prequel u kojem je trebala glumiti Naomi Watts i čija je pilot epizoda snimljena tijekom ljeta.

Televizijska kuća još uvijek nije otkrila koji je razlog ukidanja serije, no nagađa se da se vodećim ljudima nije svidio pilot.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close