Film i TV

Filmovi koje se isplati pogledati u nadolazećoj godini

U 2017. godini očekuju se premijere niza zanimljivih filmskih naslova, a mi smo izabrali njih deset koji imaju potencijal obilježiti nadolazeću godinu. Riječ je o raznolikim filmovima, od znanstvene fantastike preko komedije pa do ratne drame, na kojima rade neki od najvažnijih režisera današnjice, kao što su Christopher Nolan, Steven Spielberg i Michael Haneke


Neizbježno je da će i 2017. godina u kinima biti obilježena stripovskim adaptacijama iz kuhinje Marvela i DC Comicsa, no za sve one koje ne zanimaju avanture Supermana ili Iron Mana filmaši pripremaju niz zanimljivih naslova. Bit će to komedija o Staljinu, drama o odnosu Katoličke crkve i Židova te uskrsnuća legendarnih filmskih likova, kao što je lovac na replikante Rick Deckard iz “Blade Runnera”. U svakom slučaju, sljedećih deset filmova imaju dobre šanse obilježiti nadolazeću godinu te ih jedva čekamo vidjeti na velikom platnu.

“Alien: Covenant”
Iako je “Prometej” mnoge razočarao, Ridley Scott se ovim filmom ponovno vraća u svijet u kojemu najveću opasnost predstavljaju nesvakidašnja i vrlo krvoločna bića, u međuvremenu legendarni alieni. Glumačku ekipu čine Katherine Waterston, Michael Fassbender, Danny McBride, Demián Bichir, James Franco i drugi, a priča se događa nekoliko desetljeća nakon događaja prikazanih u “Prometeju”. Posada svemirskog broda Covenant dolazi na nepoznati planet i stvari ubrzo kreću u krivom smjeru, što – sudeći po prvom foršpanu – uključuje napad aliena na ljubavni par usred koitusa. Hoće li “Alien: Covenant” biti sličniji Scottovu originalu iz 1979. ili će razočarati poput “Prometeja”, saznat ćemo u svibnju.

Više na tportal.hr

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close