Akcijski film u novom spotu grupe Adastra

Tena Brnad

Na samo Valentinovo, 14.2.2017. u 19 sati zagrebačka grupa Adastra objavila je novi spot za pjesmu “Kad smo zajedno”.


Spot je snimljen u stilu akcijskog filma, a uz ovu punokrvnu rock pjesmu, žestokog zvuka i energije, svakako ostavlja poseban utisak. Vizualni doživljaj pojačan je atmosferom zagrebačkog kluba Bikers Beer Factory i motorima Harley Davidson.

U spotu je prikazan sraz društva koje se još uvijek dijeli na one koji poštuju društvena pravila i one koji nameću svoja pravila.

Jerko o tome kaže: “Inspiraciju u spotu sam našao u još uvijek prisutnom srazu bahatosti elite i nemoći običnih ljudi koja je još uvijek prisutna i tabu tema.

Uz članove benda Jerka Marića, Ivana Puža i Tomislava Šempera, glavne uloge u spotu su imali Ivan Vidak i Tamara Belić Horvat. Ulogu majke odigrala je i poznata glumica Vesna Tominac Matačić. Sporedne uloge su glumili Darko Štos i Hrvoje Skelac kao jedinice Kobre te Jure Krišto u ulozi prodavača. Scenarij potpisuju Nataša Ahačić – Kalinić i frontmen Adastre, Jerko Marić.

Spot je snimljen u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Hrvatske, a u kreiranju su sudjelovali i Tobacco Travno te Paintball & Airsoft klub Gerila.


Foto: screenshot

Komentari

X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u