Film i TVLičko-senjska županija

Zvonko se boji Raseminog graha: “Jedem ga umjereno zbog eventualnih neprijatnosti…”

LJUBAV JE NA SELU

Umjesto janjetine, Rasema je dečkima poslužila grah


Iako su njezini kandidati očekivali pitu i janjetinu, Rasema ih je dočekala – s grahom! Zvonko je odlučio ne pretjerivati s jelom.

Imam mali želudac…” izvlačio se, a Josip je otkrio kako je Zvonka valjda strah: “Hoće ispasti gospodin.”

Volim grah jesti, ali jedem ga umjereno zbog eventualnih neprijatnosti koje grah stvara“, rekao je Zvonko, a Rasema je priznala kako joj posljedice graha nimalo ne smetaju…

Pridružila im se i Anita kako bi doznala njihova očekivanja.

”Zvone najljepše pjeva, Željan najviše pleše, a Josip najviše priča”, opisala je farmerica svoje kandidate, ali i otkrila: ”Očekujem da će mi se neki udvarati, brate mili! Meni se nijedan ne udvara još!”

Rasema je svoju gospodu uvela u kuću i odlučila ih prevariti pa im obznanila da će svi spavati u istoj prostoriji – na kaučima, a najviše šokiran bio je Zvonko.

Nakon što im je otkrila da za njih ima druge planove, priznao je da mu je laknulo. No Lukava Rasema upravo je u novom smještanje sparila njega i Josipa, iako su naglašavali da ne žele biti u istoj sobi.

Kako će proteći prva noć i prvi radni zadaci na farmama, doznat ćemo već danas od 21 sat na RTL-u.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL/screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close