Film i TV

ŽIVOT NA VAGI Senjkinja Marta Šolić je napustila emisiju!

Natjecateljica nove sezone Života na vagi Marta Šolić sinoć je napustila show, a natjecatelji su ju izbacili jer smatraju da ne ulaže dovoljno truda u skidanje kilograma.


Plavi su morali odabrati koga žele izbaciti, a prvi je svoju odluku rekao Luka. On je svoj glas dao Marti jer smatra da ne daje sve od sebe na treninzima. Nina je također dala svoj glas Marti, za koju smatra da se cijelo vrijeme provlačila. Magdalena je glasala za Ninu jer je imala najlošiji rezultat, a istu odluku je donijela i Marta. Petar je svoj glas dao Marti za koju smatra da se nije „probudila“. Alenov glas je bio presuđujući, a on je svoj glas dao Marti i tako je poslao kući.

Dvadesetpetogodišnja Senjkinja je u Život na vagi došla sa 161,1 kilogramom, a prilikom predstavljanja ispričala je kako se pred zaručnikom Ivanom nikad nije skinula i da bi joj najveće ostvarenje bilo skidanje viška kilograma te da se jednog dana uda i osnuje svoju malu obitelj.

U Životu na vagi je uspjela skinuti 20,7 kilograma, a prije odlaska iz emisije obećala je da će i izvan kuće nastaviti svoju borbu s viskom kilograma.

Znam da borba kreće tek sad kad izađem, ali obećala sam i sebi i svojima da neću odustati. Mislim da je vrijeme da se pobrinem za svoj život, rekla je Marta.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close