Turizam

Zatvoren Nacionalni park Brijuni, kao i Una u Bosni i Hercegovini

Zbog situacije s pandemijom koronavirusa, Nacionalni park Brijuni od danas ne radi za posjetitelje.


U nastavku prenosimo priopćenje NP Brijuni u cijelosti:

Nacionalni park Brijuni zatvoren je za posjetitelje u skladu s uputama Stožera civilne zaštite. Odluka je donesena s ciljem nužnih mjera zaštite tijekom pandemije koronavirusa.

Trajanje ovakvog načina rada Nacionalni park Brijuni provodit će prema uputama Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva zaštite okoliša i energetike te Stožera civilne zaštite do obustave ili promjene preventivnih mjera.

Tijekom trajanja mjera koje su na snazi, zatvorena je poslovnica za prodaju karata, ostaju zatvoreni smještajni i ugostiteljski objekti te su obustavljeni organizirani izleti na Veliki Brijun kao i bilo kakav ulaz individualnih posjetitelja. Golf teren je također zatvoren do obustave ili promjene preventivnih mjera.

O svim promjenama vezanim za rad Nacionalnog parka Brijuni, posjetitelji će biti pravovremeno obaviješteni putem službenih mrežnih stranica Javne ustanove Nacionalni park Brijuni i društvenih mreža.

Budite odgovorni, ostanite kod kuće, čuvajte sebe i svoje najbliže.

Odluku o zatvaranju donio je i Nacionalni park Una (BiH) te o tome obavijestio posjetitelje tokom jučerašnjeg dana.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close