Vijesti

ZAGREB Raspored aktivnosti povodom borbe protiv zlouporabe droga i nezakonite trgovine

Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo u povodu obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonite trgovine drogama, koji se obilježava 26. lipnja,  organizira u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr Andrija Štampar” te udrugama Zajedno idemo dalje i Kršćanskim centrom za rehabilitaciju i pomoć ovisnika i obitelji Stijena, brojne aktivnosti.

 „Tjedan otvorenih vrata“ od 27.6. do 1.7.2016., na dvije lokacije: Remetinečki gaj 14 i Mirogojska cesta 11, i to u ponedjeljak, srijedu i petak, od 9,00 do 15,00 sati, te u utorak i četvrtak, od 13,00 do 19,00 sati. U tom periodu će svi oni koji misle da imaju problem ovisnosti ali i oni koji ga žele izbjeći, moći na jednostavan način doći do relevantnih informacija ili se uključiti u neki od tretmana koji nudi Služba. Građani mogu bez uputnice i prethodne najave doći u Službu i savjetovati se sa stručnjacima. Ukoliko postoji potreba mogu učiniti i toksikološku analizu urina na psihoaktivne tvari. Bit će im na raspolaganju i pisani materijali, brošure i leci koje govore o različitim oblicima ovisničkih ponašanja te razgovarati sa stručnjacima.

Osim tjedna otvorenih vrata, u petak, 24.06.2016., u 13 sati, na adresi Florijana Andrašeca 14, održat će se okrugli stol pod nazivom: SORI, ALI MOŽE SE na kojem će sudjelovati  dionici koji se bave problematikom ovisnosti i na kojem će se predstaviti rezultati projekta Resocijalizacije za ovisnike koji se liječe u Zavodu za ovisnosti i Zavodu za dualne poremećaje  Klinike za psihijatriju Vrapče. – javljaju iz zagrebačkog Gradskog ureda za zdravstvo.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close