SportGrad Zagreb

Zagreb Karate Fest TOP TEN – najjači ženski turnir na svijetu!

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u subotu je otvorio XV. Zagreb Karate Fest – Top Ten.

Riječ je o tradicionalnoj, međunarodnoj sportskoj manifestaciji i najjačoj karate manifestaciji za žene na svijetu koja se organizira s ciljem promocije grada Zagreba i Republike Hrvatske na međunarodnoj sceni, kao i ženskog karate sporta.

Manifestacija se ove godine održavala pod geslom Stop nasilju! Karate sportom protiv nasilja i u organizaciji Karate kluba Princ u suradnji s Hrvatskim i Zagrebačkim karate savezom.

U sklopu Zagreb Karate Festa održalo se Otvoreno prvenstvo Zagreba za uzraste od mlađih učenika do seniora te gala sportska manifestacija na kojoj je nastupilo 10 aktualnih seniorskih osvajačica medalja sa Svjetskog i Europskog prvenstva.


Zaželjevši sportašima uspješan nastup i sportsku sreću, gradonačelnik je naglasio da je ovo značajno međunarodno natjecanje još jedan dokaz da je Zagreb grad sporta ali i da su sportaši najbolji promotori Zagreba i Hrvatske.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close