Tech

WhatsApp razveselio svoje korisnike došao je red i na glasovne pozive

WhatsApp je zasigurno jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu tekstualnih i glasovnih poruka, fotografija, ukratko multimedijalnih sadržaja. No, kako ista ima za cilj predstaviti i ostale usluge koje već odavno nudi konkurencija poput Vibera, red je konačno došao i na glasovne pozive.


O potonjima smo zadnjih mjeseci već pisali, od ranog uočavanja novih foldera/mapa, pa do potrebnih pozivnica kako bi telefoniranje proradilo i prije službene objave. No, to su sve bile testne mogućnosti koje nisu bile namijenjene široj publici. Veliku zainteresiranost korisnika za rane pozivnice nažalost su iskoristili i zlonamjerni pojedinci za odrađivanje prijevara.

No, što je bilo, bilo je sada je WhatsApp (Facebook) omogućio svim korisnicima obavljanje glasovnih poziva po defaultu. Više nisu potrebne pozivnice, ali jeste nova verzija aplikacije i to verzija 2.12.19 koja se može preuzeti sa službenih WhatsAppovih stranica. Korisnici koji ne žele omogućiti instalaciju aplikacija izvan Google Playa morat će pričekati još malo dok ista ne stigne i tamo.

11132049_10153161767549076_546507509_n
Izvor: screenshot WhatsApp

 

Aplikacija je dobila i dodatni dio unutar postavki koji se odnosi na podešavanje zvukova za dolazne pozive. Pored standardnog zvuka (isti za sve) mogu se postaviti i pojedinačni zvukovi karakteristični za pojedinog pozivatelja. Službenu podrška za glasovne pozive je stigla samo na Android verziju aplikacije, dok će ista iOS korisnicima stići nešto kasnije.


 

Tekst: Bug.hr
Foto: screenshot WhatsApp

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close