Tech

WhatsApp pozivi dolaze i na Windows Phone uređaje

Jedna od trenutačno najpopularnijih IM aplikacija, WhatsApp, uskoro bi trebala dobiti mogućnost obavljanja glasovnih poziva i na Windows Phone uređajima


Jedna od trenutačno najpopularnijih IM aplikacija, WhatsApp, nedavno je dobila mogućnost obavljanja glasovnih poziva na Android uređajima, a istu mogućnost će uskoro dobiti i korisnici WhatsApp aplikacije za Windows Phone uređaje.

Prema pisanju web-stranice WMPoweruser, u samom WhatsAppu su potvrdili kako rade na implementaciji opcije obavljanja glasovnih poziva i unutar inačice njihove aplikacije za Windows Phone uređaje, no to je samo potvrda kako će funkcija biti dostupna kroz određeni vremenski period, a kada će to točno biti zasada još uvijek nije poznato.

Korisnici iOS uređaja službeno će dobiti istu funkciju kroz nekoliko idućih tjedana. Neslužbeno, obavljanje glasovnih poziva preko WhatsApp aplikacije već je navodno moguće na jailbreakanim iPhone uređajima.


 

Tekst: Bug.online

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close