GlazbaPrimorsko-goranska županija

Wake the Lake: doživite čaroliju na totalno drugačijem festivalu

LOKVARSKO JEZERO

Pripremite se za petodnevnu zabavu, avanturu i relaksaciju koja vas očekuje početkom kolovoza na Wake the Lake festivalu.


Od 4. do 8. kolovoza 2021. Lokvarsko jezero postat će mjesto najbolje elektroničke glazbe i najluđe zabave. Vrhunski glazbeni program Wake the Lake festivala upotpunit će više od 40 domaćih i stranih DJ-a među kojima su: Umek, Steve Bug, Cinthie, Felver, Asmin Asanof, Petar Dundov i brojni drugi.

Dođite na provod godine i partijajte pod vedrim nebom okupani mjesečinom i dobrim vibracijama! Plešite na vodenom stage-u, smještenom na plaži okruženoj magičnom stoljetnom šumom, doživite vatrenu čaroliju na jedinstvenom šumskom stage-u, koji se nalazi u prirodnom amfiteatru i dočekajte najljepši izlazak sunca na afterpartiju na stage-u izlazećeg sunca.

Višak energije za vrijeme festivala možete ispucati u off-road ili rafting avanturi, a energiju možete obnoviti sudjelovanjem na radionicama yoge, meditacije i ostalim radionicama te seminarima. Istražite prirodne ljepote uz organizirane izlete i doživite nešto novo u jedinstvenom prirodnom okruženju u srcu Gorskog kotara.

O sigurnosti ne trebate brinuti jer smo pronašli idealnu kombinaciju zabave u skladu sa zakonom i epidemiološkim mjerama. Uspjeli smo prošle godine, uspjet ćemo i ove!

Za smještaj tijekom trajanja festivala možete odabrati jedan od dva kampa – Kamp pod branom ili V.I.P. kamp u srcu prirode. Na festivalu je osiguran parking, a nakon što svoj automobil ostavite na sigurnom, na raspolaganju vam je organizirani lokalni prijevoz koji će vas voziti od lokacije festivala do mjesta ili dućana, parkinga, izletišta i vidikovaca uz prigodne cijene.

Ako ne želite doći vlastitim prijevozom, na raspolaganju vam stoji party vlak iz Zagreba koji će vas dovesti direktno na festival. Osim što ćete partijati cijelim putem do festivala, doprinijet ćete smanjenju emisije CO2!

Doživite ljubav, sreću, smijeh, ples i dosad neviđenu energiju od 4. do 8. kolovoza na Wake the Lake festivalu!

Lokve vas čekaju.

Više informacija o festivalu, smještaju i ulaznicama potražite na službenoj stranici festivala www.wake-the-lake.com  ili na Facebook stranici www.facebook.com/wakethelakelokve

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Wake the Lake

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close