Film i TVVijesti

Vraća se kultna akcijska serija Cobra 11!

U poslijepodnevnom terminu od ponedjeljka do petka ponovno na glavnom kanalu RTL-a pratimo vrtoglave potjere i prvoklasne akcijske kriminalističke priče, nove avanture i vratolomije specijalne policijske jedinice Cobra 11!


Nove epizode gledajte od ovog četvrtka u poslijepodnevnom terminu, a potom svakog tjedna od ponedjeljka do petka!

Semir i Alex žele se malo odmoriti provodeći vikend na Nürburgring stazi i gledajući utrku u kojoj sudjeluje Semirov stari prijatelj Bob Mayer, no na žalost Semir i Alex ne mogu uživati u spektaklu jer treba istražiti ubojstvo čiji tragovi vode direktno do trkačkih boksova. Kada se i Bob Mayer nađe među osumnjičenima, Semir je u neugodnoj situaciji – ako postupi po dužnosti njegov stari prijatelj propust će šansu života da se proslavi na Nürburgringu, no s druge strane, policijski posao ne smije činiti ustupke i ne pozna iznimke.

Ponovno na glavnom kanalu RTL-a, u novim epizodama gledamo spektakularne akcijske priče kultne njemačke serije o policajcima s autoceste, koje su svoju premijeru imale u Njemačkoj 2015. „Cobra 11“ najdugovječnija je njemačka akcijska serija, koja je na hrvatsko TV tržište stigla 2004. zahvaljujući RTL-u, a još i danas se uspješno prikazuje u Njemačkoj i još 120 zemalja svijeta. Poznata po nevjerojatnim akrobacijama i vratolomijama u motornim vozilima, kao i njihovom neviđenom demoliranju, produkcijska ekipa „Cobra 11“ postala je toliko iskusna i vješta da im ni holivudske kolege nisu ravne. No serija je više od pukog razbijanja automobila i produkcijskoga savršenstva. Sama serija je brend, a njeni detektivi u Njemačkoj doživljaju slavu kakvu njihove glumačke kolege mogu samo priželjkivati. Stalno unoseći novosti, gledanost serije i danas je iznimna, dok adrenalinska uzbuđenja nikada ne prestaju.

U poslijepodnevnom terminu od ponedjeljka do petka ponovno na glavnom kanalu RTL-a pratimo vrtoglave potjere i prvoklasne akcijske kriminalističke priče, nove avanture i vratolomije specijalne policijske jedinice Cobra 11, koju predvodi Erdogan Atalay kao Semir Gerkhan još od prve epizode 1996., a danas s novim partnerom Alexom, čiju ulogu nosi Vinzenz Kiefer.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close