VijestiScena

Vladimir Kljajo snimio novi spot “Vidim”

Nakon prethodna dva singla, ‘Pod nogama’ i dueta s Jellom ‘Proljeće’, Vladimir Kljajo objavljuje svoj treći kantautorski singl naziva ‘Vidim’.


Spot koji je snimljen u Istri na lokacijama općine Vrsar, Limskog zaljeva i Stare Baške na otoku Krku, premijerno je prikazan sinoć na CMC televiziji. Scenarij i režiju spota potpisuje Artem Duskhin.

U središtu radnje spota je ljubavni trokut u kojem Vladimir glumi gusara koji tuguje za svojom bivšom ljubavi. Kljajo je autor glazbe i teksta, a za aranžman i glazbenu produkciju zaslužni su Franjo Valentić i Emir Mehić. Ovom pjesmom pjevač najavljuje svoj kantautorski album prvijenac koji planira objaviti pod nakladom Croatia Recordsa tijekom 2018. godine, a na kojem bi se trebalo naći 11 pjesama.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close