LifestyleTech

Visit Brinje – nova internetska stranica Turističke zajednice Brinje

Od danas turističke informacije o Brinju potražite i na webu!


U Općini Brinje intenzivno se razmišlja o turizmu i ispunjenju turističkih potencijala, a jedan od ključnih koraka u dolasku do tog cilja bilo je i osnivanje Turističke zajednice u veljači ove godine. Turistička zajednica je uskoro dobila svoj vizualni identitet, a sada su priču zaokružile i nova internetska te facebook stranica kojima će Brinje i njegova okolica komunicirati prema svima koji informacije o njima potraže online. Kako to mnogi danas čine putem tableta ili pametnih telefona stranica je retina responsive dizajnom njima potpuno prilagođena i omogućava lako pretraživanje i dolazak do svih potrebnih informacija u najkraćem roku.

Sretna sam što imam priliku predstaviti novu kontinentalnu turističku destinaciju putem naše web stranice. To je prvi korak u nizu planiranih promotivnih aktivnosti kojima ćemo ovu našu destinaciju promovirati kao zanimljivo turističko odredište. Koristim priliku da se zahvalim načelniku općine g. Zlatku Fumiću, raznim brinjskim društvima, odanim zavičajnim klubovima i mještanima općine koji su aktivno sudjelovali u prikupljanju vrijednih fotografija ovog kraja i na taj način doprinijeli nastanku ove stranice. – izjavila je gđa. Mira Špehar, direktorica Turističke Zajednice Općine Brinje.

Imenom Visit Brinje odlučeno je slijediti trendove i pomoći svim turistima da razumiju što im stranica nudi, zbog čega je ona i na engleskom jeziku. Web stranicu možete pogledati na linku www.visitbrinje.hr a Facebook stranicu lajkajte klikom:  Visit Brinje Facebook.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close