PolitikaIzdvojeno

Vidović iz SDP-a: Donošenje “Odluke o Intervencijskom planu” za Liku neposredno pred izbore sramotno je i uvredljivo za sve građanke i građane

KOMENTAR IZ SDP-A

Nakon našeg teksta o Plenkovićevoj intervenciji u Ličko-senjsku županiju, osam dana prije izbora, reagirala je i treća stranka. Poslije Domovinskog pokreta i HSP-a, ispred SDP-a oglasio nam se Franko Vidović. Pročitajte njegovu reakciju u nastavku.

Nažalost, od Andreja Plenkovića i njegove Vlade nismo ništa drugo ni očekivali. Lika i prostor cijele Ličko-senjske županije za vladavine HDZ-a u potpunosti je zanemarena, uništena, iseljena. Lika je jedan od najljepših krajeva Republike Hrvatske, a mnogi dijelovi odsječeni su i prometno izolirani, neki čak i bez vode. Gradovi i općine prazni su zbog masovnog iseljavanja stanovništva. I dok se sredstva Agencije za plaćanje u poljoprivredi koriste za gradnju dječjih igrališta i izmještanje spomenika NOB-u, prirodni resursi Like prepuštaju se na milost i nemilost vremenu, a posebno korumpiranim interesima. Nikakvog plana niti strategije za razvoj ovog kraja nije bilo, a donošenje “Odluke o Intervencijskom planu” za Liku neposredno pred izbore sramotno je i uvredljivo za sve građanke i građane koji tu žive. Svima je jasno da se tu radi o čistom dodvoravanju Andreja Plenkovića Darku Milinoviću. Vrijeme je da stanemo kraj takvom modelu vladanja i upravljanja strateški važnim područjima naše zemlje. Restart koalicija spremna je preuzeti odgovornost za zemlju, u kojoj će svi imati jednake šanse za razvoj i napredak. – kaže Franko Vidović, nositelj SDP-a za devetu izbornu jedinicu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close