NovacVijesti

VIDEO Za Direkt ribar, frizer, cvjećarka, svećenik i ekonomist o paketu Vlade: “Teško će nas to izvući. U nemilosti smo trgovaca”

Premijer Andrej Plenković ovako je jučer govorio:

Pitajte ribare je l’ im ovo dobro. Pitajte poljoprivrednike je l’ im ovo dobro. Pitajte umirovljenike je l’ im dobro. Pitajte poslodavce je l’ im dobro. Pitajte radnike je l’ im dobro. Oni dolaze s inicijativnom protiv ministra gospodarstva. E neće proći. Razumijete? Politika je borba.”

RTL je pitao ribare i poljoprivrednike, umirovljenike i radnike. Pitali su ih što kažu na Vladine mjere, hoće li im pomoći da lakše ponesu udar na njihov džep.

A i analitičare su pitali hoće li smanjenje PDV-a na hranu pojeftiniti juneći but, ulje i kruh ili ćemo mi plaćati isto, a trgovci razliku spremati u džep. Kristina Čirjak ima priču.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close