LifestyleIzdvojeno

VIDEO Trebala je postati kirurg, a završila sama u selu u srcu Like: “Biti žena i biti sama, u ovim je sredinama teret koji te obilježi”

DONOSI PROVJERENO

Bila je studentica prve godine medicine u Rijeci, ali te devedeset i prve u ljudima je zavladalo ludilo i otac joj je rekao kako je bolje da ode iz svog doma, daleko od svojih snova.


Trideset godina poslije Ljubica se vratila u Hrvatsku, u roditeljsku kuću u rodnom Vodoteču. Sama, na mjestu gdje je život golo preživljavanje. Umjesto kirurginje, Ljubica je danas seoska žena i njezine su životinje jedino što ima. Ni interneta, ni televizije, ni društva, nikoga nema osim njih.

Svu toplinu i ljubav koju ljudsko biće može proizvesti ona daje svom blagu – kravama, kozama, psima i kokošima nad kojima strepi jer krov štale bi se svakoga trena mogao urušiti.

Priču donosi Provjereno.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Provjereno / screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close