LifestyleIzdvojeno

VIDEO Trebala je postati kirurg, a završila sama u selu u srcu Like: “Biti žena i biti sama, u ovim je sredinama teret koji te obilježi”

DONOSI PROVJERENO

Bila je studentica prve godine medicine u Rijeci, ali te devedeset i prve u ljudima je zavladalo ludilo i otac joj je rekao kako je bolje da ode iz svog doma, daleko od svojih snova.


Trideset godina poslije Ljubica se vratila u Hrvatsku, u roditeljsku kuću u rodnom Vodoteču. Sama, na mjestu gdje je život golo preživljavanje. Umjesto kirurginje, Ljubica je danas seoska žena i njezine su životinje jedino što ima. Ni interneta, ni televizije, ni društva, nikoga nema osim njih.

Svu toplinu i ljubav koju ljudsko biće može proizvesti ona daje svom blagu – kravama, kozama, psima i kokošima nad kojima strepi jer krov štale bi se svakoga trena mogao urušiti.

Priču donosi Provjereno.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Provjereno / screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close