VijestiGrad ZagrebScena

Vesna Pisarović nekoliko dana prije rasprodala Brucošijadu!

Generacije obožavatelja njeno ime spominju s posebnim emocijama. Glazbenica koja je ostavila poseban trag na sceni, ponovno će zasjati u vikendu pred nama. Vesna Pisarović nastupa ove subote 10. studenog u Zagrebu u sklopu poznate Brucošijade FER-a, popularnog Brucifera. Koncert koji fanovi čekaju već dugo je rasprodan, a atmosfera će zasigurno biti odlična.


Pjesme poput ‘Neka ljudi govore‘, ‘Ti ne znaš što je ljubav‘, ‘Ti si kriv‘, ‘Tako mi nedostaješ‘, ‘Dolje na koljena‘, ‘Ljubomora‘, ‘Pjesma mi je sve‘, ‘Hypohondar‘ ili ‘Da znaš‘, mnogi od nas i danas sa zadovoljstvom pjevuše.

Iako je u jednom trenutku napravila izuzetno uspješan glazbeni zaokret prema jazzu, Vesna je bila i ostala glazbena ikona koja je obilježila scenu, a iščekuju nas još brojna iznenađenja. Obožavatelji i danas pamte njenu pobjedu na Dori 2002. godine te nastup na Eurosongu s pjesmom ‘Sasvim sigurna’, s kojom je zauzela odlično 11. mjesto.

Albumi ‘Peti’ ili ‘Pjesma mi je sve’ i sada su jedni od njenih najtraženijih izdanja , dok su Vesnini domaći nastupi posebne glazbene poslastice.

Uživajte u hitovima koji su obilježili godine za nama, a prva prigoda pruža vam se već ove subote 10.studenog i to na Brucošijadi FER-a u Zagrebu.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Tomislav Marić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close