VijestiScena

Ako vam fali ideja za Valentinovo, pogledajte ovaj video spot!

Filip Pintar, talentirani je dvadesetogodišnji autor i pjevač iz Zagreba, koji je do sada djelovao pod glazbenim imenom Fitscho. No s novom pjesmom odlučio se na promjene, dati kompletnoga sebe publici i stati imenom i prezimenom iza svojih nota i stihova.


Najveći izazov u veljači, mjesecu ljubavi, većini predstavlja odabir poklona, izbjegavanje klišeja i osmišljavanje kreativnih, originalnih romantičnih djela za svoje voljene. Ovaj mladi glazbenik snimio je video spot inspiriran ljubavlju, za koji se nada da će mnogima poslužiti kao inspiracija, jer ljubav su djela.

Stvarajući pjesmu, Filip je uvidio da već ona sama može biti poklon u ovim romantičnim danima, jer ju je i sam napisao kao poklon “onoj posebnoj”. Nada se tako da će pjesma osvojiti srce njegove voljene, no i publike:

“U fazi nastajanja pjesme i svih ideja oko nje, shvatio sam da je pjesma univerzalna, jer govori o ljubavi, i sreći kad je ona prava osoba pored tebe, kad joj poželiš reći da ti je sve na svijetu, da ćeš sve prepreke preći kako biste bili zajedno. Jednom prilikom sam prijatelju puštao pjesmu, a njemu se ona na prvu toliko svidjela da je instinktivno posegnuo za mobitelom. Poželio je snimiti refren moje pjesme i poslati ga u poruci svojoj djevojci, kako bi joj pjesmom pokazao što mu znači. To me stvarno dirnulo i razveselilo i nadam se da će takve biti sve reakcije nakon slušanja pjesme, bilo da se radio o djevojkama ili mladićima.” objasnio je Filip te dodao “Nadam se da će ova pjesma obilježiti mjesec ljubavi, no i cijelu godinu. Nadam se da će ljudi, kad im ponestane riječi i inspiracije, posegnuti za mojom pjesmom, kako bi opisali svoje osjećaje.”

Iako nam je Filip priznao da je ova pjesma nastala baš za određenu mladu damu, nije htio otkriti o kome se radi, već mu je namjera iznenaditi je uoči same premijere pjesme. Sa svojom snimateljskom ekipom osmislio je i snimio glazbeni video spot koji vrvi mnogim originalnim idejama s vrlo bitnom porukom: upornost se isplati, a ljubav ne poznaje granice pa makar to značilo (zbog nje) naučiti peći kolače.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Doringo

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close