Tech

Uskoro ćemo sami moći birati radnju omiljene serije ili filma?

Bez obzira preferirate li u TV serijama sretne završetke ili gorku stvarnost, u skoroj budućnosti moći ćete sami odlučiti kakav ćete kraj vidjeti, piše net.hr


Netflix, TV kuća koja se bavi streamingom, a koja je producirala serije poput The Crown, House of Cards i Stranger Things, radi na pružanju mogućnosti gledateljima da sami odluče u kojem će se smjeru kretati zaplet priče.

Neke od priča biti će jednostavne i linearne, poput onih dječjih knjiga ‘Izaberite sami svoju avanturu’. Naprimjer, gledatelj može odlučiti hoće li se zatvorenica u zatvorskoj drami Orange is the New Black pridružiti bandi ili ne, piše Daily Mail.

Druge bi priče bile složenije, što bi omogućavalo gledateljima da sami spajaju dijelove sadržaja na razne načine pomoću daljinskog.
Izrađujemo razne pravce priče tako da stvarno možete izabirati što ćete gledati. Sav će sadržaj biti tamo, a ljudi će ga gledati na različite načine”, kaže jedan izvor. “Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati. Radi se o eksperimentu. Vidjeti ćemo hoće li biti uspješan. Za autore, radi se o potpuno novom teritoriju.”

Više na net.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close