VijestiTurizamPromo

UPOZNAJ SVOJU ZEMLJU Pridružite se besplatnom turističkom razgledavanju Novalje!

Turistička zajednica Grada Novalje poziva građane na besplatno turističko razgledavanje grada.


Povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske Zajednica udruga turističkih vodiča Hrvatske već treću godinu zaredom organizira besplatna turistička vođenje u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča – članice ZDTVH-a.

Ona su namijenjena lokalnom stanovništvu kako bi bolje upoznali svoj kraj te postali svojevrsni ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svim posjetiteljima i turistima.

Akcija će započeti u nedjelju 12. siječnja 2020. godine točno u podne u velikom broju gradova diljem Hrvatske, a u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Novalje organizirano je i besplatno turističko razgledavanje Novalje.

Okupljanje je na Trgu Brišćić, a sa skrivenim pričama, legendama i bogatom povijesti grada Novalje prisutne će upoznati turistički vodič Božidarka Šćerbe Haupt, najavili su iz Turističke zajednice Grada Novalje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close