VijestiTurizamPromo

UPOZNAJ SVOJU ZEMLJU Pridružite se besplatnom turističkom razgledavanju Novalje!

Turistička zajednica Grada Novalje poziva građane na besplatno turističko razgledavanje grada.


Povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske Zajednica udruga turističkih vodiča Hrvatske već treću godinu zaredom organizira besplatna turistička vođenje u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča – članice ZDTVH-a.

Ona su namijenjena lokalnom stanovništvu kako bi bolje upoznali svoj kraj te postali svojevrsni ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svim posjetiteljima i turistima.

Akcija će započeti u nedjelju 12. siječnja 2020. godine točno u podne u velikom broju gradova diljem Hrvatske, a u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Novalje organizirano je i besplatno turističko razgledavanje Novalje.

Okupljanje je na Trgu Brišćić, a sa skrivenim pričama, legendama i bogatom povijesti grada Novalje prisutne će upoznati turistički vodič Božidarka Šćerbe Haupt, najavili su iz Turističke zajednice Grada Novalje.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close