VijestiLifestyle

Učenici i studenti, prijavite se na stipendije Općine Plitvička Jezera!

Općinski načelnik Općine Plitvička Jezera raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja Općine Plitvička Jezera.


U školskoj odnosno akademskoj godini 2019./2020. dodijelit će se 8 novih stipendija studentima u visini od 1.000,00 kn mjesečno i 7 novih stipendija učenicima srednjih škola u iznosu od 500,00 kn mjesečno.

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju učenici koji udovoljavaju sljedećim uvjetima (opći uvjeti): da nisu, osim iz opravdanih razloga ponavljali razred u srednjoj školi; da su redoviti učenici srednje škole; da su državljani Republike Hrvatske; da imaju prebivalište u Općini Plitvička Jezera najmanje 5 godina te da pohađaju školu i borave izvan mjesta stanovanja i pohađaju isključivo program koji ne postoji u školama na području Općine Plitvička Jezera.

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju studenti koji udovoljavaju sljedećim uvjetima (opći uvjeti); da nisu osim iz opravdanih razloga ponavljali godinu studija; da su redoviti studenti studija u Republici Hrvatskoj; da su državljani Republike Hrvatske; da imaju prebivalište u Općini Plitvička Jezera najmanje 5 godina te da nisu stariji od 26 godina.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objave natječaja, a cjelokupan tekst natječaja i pripadajuće obrasce pogledajte na linku.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close