Grad ZagrebScena

U Zagrebu izložba španjolskih arhitekata

U ponedjeljak, 9. studenog u Oris Kući arhitekture u Zagrebu otvara se izložba projekata RCR arhitekata.


RCR arhitekti su dobitnici Državne nagrade za arhitekturu u Kataloniji 2005. godine, od 2010. su počasni članovi Američkog instituta arhitekture (AIA), a nedavno su u Belgiji dobili međunarodnu nagradu za građenje. Od 1989. godine su savjetnici za arhitekturu u nacionalnom parku u vulkanskoj zoni La Garrotxa, a tijekom svojih karijera su podučavali urbanizam i studijske projekte.

Pobjednici brojnih međunarodnih natječaja

Pobijedili su na brojnim međunarodnim natječajima sa projektima kao što su Waalsekrook Mediatec u Belgiji, Muzej Soulages u Francuskoj, krematorij Hofheide u Belgiji i zaljev The Edge Business Bay u Dubaiju. Dobitnici su različitih priznanja za svoj rad, a najvažnije je da su dva puta bili finalisti za nagradu Mies Van der Rohe Europske unije. Nekoliko njihovih radova izlagano je u galerijama kao što je TOTO Galerija MA.

RCR
RCRSuzuki Hisao

Na izložbi, koja će u Oris Kući arhitekture biti održana od 9. studenog do 22. studenog, predstavit će svoje projekte preko atmosferičnih fotografija.


Tekst: telegram.hr
Foto: drawinghand.files.wordpress.com / telegram.hr

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close