Turizam

U Splitu se održava peti nacionalni Forum obiteljskog smještaja

Peti nacionalni „Forum obiteljskog smještaja“ (FOS) održati će se 29.-30.3.2019. u Splitu, u Sportskom centru Gripe u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Zajednice obiteljskog turizma HGK.


Na ovogodišnjem FOS-u predstavit će se novosti u zakonodavstvu te organizirati uvijek aktualno porezno savjetovanje. Sudionici će se upoznati s novim trendovima i temama važnim za unapređivanje poslovanja kao što su dizajn interijera, virtualna promocija, poslovni bonton, nutricionizam, rate menadžment, segmentacija ponude, pustolovne aktivnosti kao dodatne usluge za goste. Predstavit će se prezentacije rada s agencijama te preko online platformi. Riječi će biti i o važnosti održivog turizma s primjerima dobre prakse te o temi sigurnosti.

U sklopu Foruma održat će se i svečana dodjela priznanja najboljim mikro i malim poduzetnicima obiteljskog turizma u akciji „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“.

I ove godine, organizirat će se veliki izložbeni prostor s predstavljanjem ponude proizvođača i pružatelja usluga relevantnih za obiteljski smještaj.

Glavni partner ovogodišnjeg FOS-a je Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, a ostali ponosni partneri su Hrvatska turistička zajednica, Grad Split i Turistička zajednica grada Splita.

Prijavite se možete putem poveznice PRIJAVA. 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: HGK | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close