Ličko-senjska županijaTechTurizam

U Novalji besplatni internet putem projekta WiFi4EU

NA 7 LOKACIJA

Na području Grada Novalje završen je projekt WiFi4EU te je građanima omogućene besplatno korištenje bežične mreže na sedam lokacija.


Prijavom na javni poziv inicijative WiFi4EU, Grad Novalja je u prvom krugu osvojio vaučer u iznosu 15 tisuća eura, iznos kojim se financirala nabava i postavljanje opreme. Opremu je instalirala Retis informatika d.o.o. iz Zadra. Inicijativom WiFi4EU u gradovima i općinama diljem Europe promiče se besplatan Wi-Fi pristup za građane u javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, javne zgrade, knjižnice, zdravstveni centri i muzeji.

Grad Novalja iskoristio je mogućnost korištenja vaučera za ugradnju potrebne opreme na javnim mjestima, priopćeno je na službenim stranicama Grada.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close