Zadarska županija

U moru kod Zadra nestao mladić, u tijeku je velika potraga

Iz Policijske uprave zadarske javljaju da je u tijeku je traganje za 27-godišnjim hrvatskim državljaninom koji je posljednji put viđen sinoć oko 22.30.


Bio je na plastičnom čamcu na udaljenosti od oko 100 metara od obale u Bibinjama. Od jutros u akciji traganja sudjeluju policijski službenici PU zadarske sa službenim plovilom, policijski službenici Interventne jedinice policije-ronioci te pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja.

Prema dosadašnjim saznanjima, 27-godišnjak je sinoć oko 22.25 sati viđen kako vesla brodom u moru nakon čega mu se gubi trag.

Odmah po dojavi nestanka upoznata je Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru te je započelo traganje za nestalim, u kojoj su osim policijskih službenika sudjelovali Lučka kapetanija i mještani.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close