ZdravljeIzdvojeno

U Ličko-senjskoj se cijepiti želi samo 21,97 posto zaposlenih u školama

NAJMANJI INTERES

Ministarstvo znanosti i obrazovanja prikupilo je podatke o cijepljenju nastavnika i drugog školskog osoblja. U prosjeku se ne želi cijepiti čak 64 posto zaposlenika i nastavnika, javlja index.hr.


U niti jednoj županiji broj zaposlenih koji se žele cijepiti ne prelazi 50 posto.

Najveći interes za cijepljenje je u Koprivničko-križevačkoj županiji, gdje se cijepiti želi 45.66 posto zaposlenika, te u Varaždinskoj i Zagrebačkoj županiji, gdje se želi cijepiti 42,35 odnosno 40,65 posto zaposlenika.

Najmanji interes za cijepljenje je u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, gdje bi ih se cijepilo svega 16.91 posto zaposlenika te u Sisačko-moslovačkoj i Ličko-senjskoj županiji. U Ličko-senjskoj županiji se cijepiti želi samo 21.97 posto zaposlenih u školama.

Ukupno je obrazac s djelatnicima ispunilo 1228 škola (od 1365), od preostalih 137 škola, 39 škola otpada na Međimursku županiju gdje je već provedeno cijepljenje odgojno-obrazovnih djelatnika”, napominju iz Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Više na index.hr.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close