Film i TV

U idiličnom krajoliku Slavonije počelo snimanje pete sezone “Života na vagi”!

U pitoresknom slavonskome mjestu Stara Kapela počelo je snimanje pete sezone RTL-ova „Života na vagi“, showa koji pomaže pretilim ljudima u gubljenju kilograma i prilagodbi na novi, zdraviji način života. I u petoj sezoni treneri će biti Maja Ćustić i Edin Mehmedović dok će Marijana Batinić svoju voditeljsku palicu zbog trudnoće predati novoj voditeljici ili voditelju čije ime zasad ostaje tajna.


Ipak, Marijana će i kandidate pete sezone „uvesti“ u kuću u kojoj će boraviti narednih mjeseci.

Emisija ‘Život na vagi’ uistinu mijenja sudbine, a njezini protagonisti postaju ambasadori zdravog života. Odricanja, znoj i priče naših kandidata inspiriraju mnoge i na neki način pomažu svima onima koji nas gledaju! Nisu u pitanju samo fizičke transformacije već i pomicanje granica. Zid pred kojim su se našli odjednom postaje zavjesa i sve je moguće. Naravno da indirektno njihova preobrazba utječe na sve nas u produkciji“, kaže Marijana koju zbog trudnoće svi na setu maze i paze.

Jako volim cijeli tim koji radi ‘Život na vagi’, sa svima se sve lako dogovori, a s obzirom na to da sam u drugom stanju, posebno me paze i tetoše. Mi smo televizijska obitelj već sada i vodimo svatko iz svog ugla projekt u istom smjeru“, kaže Batinić koja svom nasljedniku ili nasljednici poručuje:

Ne treba isključiti vlastite emocije, već treba uistinu pokušati pobliže upoznati kandidate i približiti im se. U tim velikim ljudima kriju se većinom i velika srca, a kad gradite prijateljski odnos, oni bolje i napreduju“, poručuje Marijana. A o napretku kandidata brinut će se treneri Maja i Edo koji su presretni što borave u prekrasnom krajoliku.

Mjesto gdje se nalazimo je čarobno, melem za dušu i tijelo. Oaza mira uz zvukove prirode; čuju se ptičice, žabe kako krekeću i lavež pasa iz obližnjih kuća. Na samom smo početku i za sada mi se čini da su ovogodišnji kandidati nešto drugačiji od prošlogodišnjih. Puno je različitih karaktera na istome mjestu, ali djeluju mi motivirano i živahno pa mislim da nam humora neće nedostajati“, kaže Maja, a s njom se slaže i Edo.

Kandidate smo tek upoznali i moj je prvi dojam kako je riječ o jednoj iznimno hrabroj i motiviranoj skupini, koja je spremna uhvatiti se ukoštac sa svim izazovima koji nas čekaju. Krenuli smo opako s treninzima, imamo super novu teretanu čiji ćemo pod uskoro dobro natopiti znojem. Spoj ove netaknute prirode, karakter kandidata i naše iskustvo moglo bi uroditi dosad neviđenim rezultatima. Radujem se svakom treningu kao dijete u dućanu s igračkama“, zadovoljno će Edo.

Osim što se prvi put „Život na vagi“ snima u Slavoniji, peta sezona specifična je i zato što se snima pod strogim epidemiološkim mjerama.

Snimanja su kao i život pod ovom pandemijom – neobična! Kandidati su nam uvijek bili na prvome mjestu, a sad svi na setu svaki dan prolaze stroge mjere opreza. Mjerenje temperature s dva različita toplomjera zbog što preciznijih rezultata, obavezno nošenje maski za članove ekipe i rukavica, dezinfekcija zajedničkih prostora, propisane mjere u prijevozu ekipe… Pazi se da baš sve bude u skladu s epidemiološkim mjerama,“ pojašnjava Vanja Meandžija, glavni producent emisije „Život na vagi“. Najavljuje i da gledatelje čeka pregršt novosti koji će ih sadržajno zaintrigirati.

Kandidati su fenomenalni! Treniraju vrlo predano, ali mogu otkriti da zasad mrvicu imaju muku s hranom pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se to dalje razvijati. Uz kandidate, sadržajni se tim isto tako potrudio da zapapri s nikad dosad viđenim izazovima i zanimljivostima, a sama Slavonija pruža pregršt nevjerojatnih lokacija“, otkriva Meandžija, a pojašnjava i zašto je pala odluka da se ova sezona snima u Slavoniji.

Svake sezone imamo velik broj prijava za „Život na vagi“ i više od 40 posto istih dolazi iz Slavonije. Iz tih smo razloga odlučili zasukati rukave i uloviti se ukoštac sa statistikom. Proći ćemo cijelu Slavoniju, otkriti sve njezine čari i nadamo se ostaviti pozitivan utjecaj!“

Što sve čeka kandidate, tko će im biti novo rame za plakanje na vaganjima, kako će se snaći treneri s novim kandidatima, gledatelji će doznati ove jeseni na RTL-u u petoj sezoni nagrađivanog showa „Život na vagi“!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close