KarijeraLokalnaIzdvojeno

Tušak je nainteligentniji kandidat za župana Ličko-senjske. Potvrdila MENSA Hrvatska

U FACEBOOK GRUPI

Danijel Tušak, nezavisni kandidat za župana Ličko-senjske županije koji je na listi HSP-a Starčevića, najinteligentniji je kandidat za župana Ličko-senjske županije na ovim izborima


U zatvorenoj Facebook grupi “HRVATSKA MENSA” u koju su učlanjeni samo ljudi čiji je test bio iznimno riješen, njih samo 369, nalazi se i Danijel Tušak, novi kandidat za župana Ličko-senjske županije. Redakcija Lika Cluba došla je do informacije da je Tušak u društvu istaknutih hrvatskih političara koji su među najinteligentnijima u Hrvatskoj, primjerice Darija Zurovca i Davora Nađija iz Svete Nedelje koja je poznata po domaćinstvu Rimac automobilima u svjetskoj priči.

Kako bi provjerili ovu zanimljivu informaciju, kontaktirali smo Danijela Tušaka. Iako prvo nije želio komentirati, zanimalo nas je kako se test mora rješiti kako bi bili dio 1% svjetske populacije koja se nalazi u ovom društvu.

Istina je, zanimljivo kako ste saznali. Ne volim to isticati u javnosti. Moj stil je da se dokazujemo radom i rezultatima, Lici treba tihi i predani rad, a ja to činim sa svojom tvrtkom već više od dvadeset godina.

Informaciju je u grupi objavila Katarina Volarić Nižić, sveučilišna profesorica iz Rijeke i članica Mense Hrvatska.

16. svibnja, ili u drugom krugu dva tjedna nakon, znati će se žele li građani Ličko-senjske županije najinteligentnijeg župana, možda i u Hrvatskoj.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close