JadranskiKontinentalniTurizamIzdvojeno

Turistički stručnjaci predviđaju: Što s (korona) turizmom u 2021. godini?

PANEL RASPRAVA LIKA CLUBA

U četvrtak 12. studenog, u sklopu 6. regionalnog Foruma obiteljskog smještaja održat će se panel rasprava portala Lika Club na temu „Što s (korona) turizmom u 2021. godini.


Na panelu će gostovati četiri poznata imena iz hrvatskog turizma, s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije, dok će se zanimljiva rasprava prenositi online putem livestreama, sukladno epidemiološkim mjerama.

Gosti panela portala Lika Club su; Boris Šuljić, vlasnik hotela i vinarije Boškinac iz Novalje, Hrvojka Božić, ravnateljica Muzeja domovinskog rata iz Karlovca, Krešo Rogoz, direktor tvrtke Croatia Open Land DMC iz Karlovca te Mihovil Bićanić, zamjenik načelnika Općine Rakovica.

Gosti će odgovoriti na pitanje kako su suočili s ovom potpuno nepredvidljivom sezonom u svojem poslovanju, ali i kakva su njihova predviđanja za turistički neizvjesnu 2021. godinu koja je iza ugla. Koji su najbolji, a koji najgori scenariji te koje mjere bi mogle spasiti nadolazeću sezonu i očuvati radna mjesta.

Forum obiteljskog smještaja, najveće okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača Ličko senjske i Karlovačke županije počinje u 10 sati, dok će panel rasprava početi oko 11:30. putem Youtube kanala i linka koji će dobiti samo prijavljeni sudionici Foruma (pri čemu je prijava besplatna, ali obvezna).

Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika-Karlovac, koja djeluje pri ŽK Karlovca i Otočca, u partnerstvu s Prilika Grupom.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close