Tech

Telefon čija baterija traje 20 dana

Danas pametne telefone koristimo za razne stvari, od surfanja internetom, do gledanja filmova i igranja igrica, što opterećuje bateriju pa nam se dogodi da se, baš onda kada trebamo obaviti neki poziv, baterija ugasi.


Zbog toga se ljudi, pogotovo oni stariji, ali i osobe koje telefon koriste za duge razgovore, često odlučuju na kupovinu uređaja koji ima samo opcije telefoniranja i slanja poruka.

Tu na scenu stupa The Light Phone, koji je dizajniran na način da biste ga što manje koristili. Jednostavan je, vrlo malen i debljine tek 4 milimetra, a namijenjen je onima koji žele “rezervu” za svoj glavni mobilni uređaj.

Opremljen je aplikacijom koja omogućuje proslijeđivanje poziva upućenih na postojeći broj telefona. Baterija navodno traje i do 20 dana, što znači da gotovo uvijek možete računati na njega kada vam se na telefonu koji inače koristite potroši baterija.

Autori The Light Phone telefona sredstva prikupljaju putem crowdfunding platforme Kickstarter, a do sada su skupili 70 000 od ciljanih 200 000 dolara. Cijena uređaja je 100 dolara, a po toj će ga cijeni dobiti svi koji doniraju taj iznos. Očekuje se da će izaći u lipnju 2016. godine.


Tekst: zimo.dnevnik.hr

Foto: thelightphone

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close