Ličko-senjska županijaPolitika

Tea Mlinarić ušla u HDZ kako bi podržala Darka Milinovića

Aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić učlanila se u vladajuću stranku i pozvala sve članove da daju potporu Darku Milinoviću na izborima za šefa ličkog HDZ-a, piše 24sata


Prije putovanja u Kinu na izbor Miss World, prvi koji me je nazvao bio je Darko Milinović i pružio mi potrebnu pomoć. Sad ja njemu želim pomoći, rekla je Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske.

Učlanila se u HDZ, a sve kako bi ga podržala na stranačkim izborima.

Nemam želju aktivno se baviti politikom. Milinoviću dajem podršku jer znam koliko se daje za županiju i ljude. On zaslužuje potporu kao čovjek i političar, poručila je Tea Mlinarić.

Umjesto politici, kaže, posvetit će se modelingu i obvezama na privatnom veleučilištu, koje je upisala. Pozvala je članstvo, posebno mlade, da Milinoviću na predstojećim izborima daju povjerenje. Najljepša Hrvatica kaže da je do ovog “političkog angažmana” došlo slučajno. S Milinovićem se srela u Senju i popila kavu. U razgovoru su se dotaknuli izbora u lokalnom ogranku HDZ-a. Kako pravo glasa imaju samo članovi, Mlinarić nije dugo razmišljala što treba napraviti.

Hoće li potpora ljepotice pomoći Ličkom Rambu vidjet će se 9. rujna, kad ga čeka “obračun” s protukandidatom Marijanom Kustićem.

O podršci ljepotice Milinović kratko kaže:

“Počašćen sam što me mladi ljudi poput Tee prepoznaju. Time nisam iznenađen, a to je samo dokaz da su mladi prepoznali moj rad.”

Više na 24sata

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Tea Mlinarić Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close