VijestiLifestyle

SZG najavljuje novu Ličku noć!

Nakon što su krajem prošle godine obilježili svoj jubilej odnosno pet godina uspješnog djelovanja, udruga Studentski Zbor Gacke u suradnji s popularnim Clubom Roko najavljuje pravu proljetnu feštu!


Osim niza edukativnih, humanitarnih, kulturnih i drugih projekata kojima se bave, možda najprepoznatljiviji je onaj zabavni – Lička noć, i to već 12. put.

Tako se pozivaju svi mladi i stari, Ličani, studenti, prijatelji Like i ove udruge, da uveličaju ovaj događaj koji će se održati u samom srcu zagrebačkog studentskog života – Roku, u Jarunskoj 5, u petak 22.5.2015. od 22h, a ulaz se neće naplaćivati.

Za uzavrelu atmosferu zadužen je Tamburaški sastav „Petica“, koji će do sitnih sati izvoditi i najljepše ličke pjesme. Već tradicionalno na ulazu u klub, kako bi očuvali ličke običaje i okrijepili narod, dočekat će vas lijepe djevojke i momci u ličkim nošnjama koji će dijeliti rakiju dobrodošlice. Ostala pića će se nuditi po promotivnim cijenama, a poželjan detalj je lička kapa. Oni koji su bili vraćaju se opet na staro dobro mjesto, a koji nisu neka provjere kako to Ličani rade.

Dakle, u petak 22. dana petog mjeseca, do barem 5 ujutro, svira TS „Petica“, u Jarunskoj broj 5 – Zabava za pet! 🙂

Tekst: SZG

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close