VijestiScena

“Svijet se promijenio” – funky glazbena priča Davida Temelkova i Miroslava Rusa!

Dosad neviđenim glazbenim izdanjem David Temelkov otvara novo poglavlje svoje karijere.


U suradnji sa autorom Miroslavom Rusom, David je na iznenađenje mnogih odlučio zakoračiti na funky scenu. “Svijet se promijenio” energična je pjesma koja će biti pravo osvježenje brojnim obožavateljima.

Dosadašnja suradnja Rusa i Temelkova postavila je čvrste temelje za nove glazbene projekte, a spomenuta pjesma mali je dio svega što vam je ovaj simpatični i kreativni dvojac pripremio. Po mnogima impresivne Davidove vokalne mogućnosti ovom su pjesmom dobile sasvim novu dimenziju.

Nakon prve ispitivačke faze u autorsko-izvođačkom duelu Davida i mene, mislim da sam pročitao njegovu snagu i prednosti te sada krećemo iz sve snage. O kojoj snazi govorim može se vidjeti već na prvom singlu iz te serije, funky uratku pod nazivom “Svijet se promijenio”! David je tu pokazao sav svoj raskošni pjevački talent i po meni otvorio vrata jednoj vrlo ozbiljnoj pjevačkoj karijeri koju ću, nadam se, zajedno sa svojim timom znati i moći pratiti. Rad sa njime doista doživljavam kao projekt!, poručio je ovom prigodom Rus.

Zadovoljstvo novim zvukom, pjesmom, ali i Rusovim neupitnim autorskim i producentskim vještinama, nije krio ni sam David.

Mnogi su se iznenadili, kad su me čuli u ovakvom izdanju, a meni je drago da imam autora koji može izraziti sve kolorite mog pjevačkog kapaciteta i hvala Bogu na tome. Poruka pjesme je jasna. Ljubav ne može nestati, možemo je samo ne dati. Svatko, pa i najhladnija srca, u trenucima slabosti žele biti “voljeni”, uostalom, kao i svi mi…, poručio je ovom prigodom David Temelkov.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Hit produkcija

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close