AutomotoLičko-senjska županija

Stupila na snagu odluka o ukidanju propusnica na području Ličko-senjske županije

OSIM ZA UDBINU I NOVALJU

Mogućnost kretanja bez propusnice između svih jedinica lokalne samouprave na području Ličko-senjske županije, osim za Udbinu i Novalju.


Danas u 15 sati stupila je na snagu Odluka o ukidanju mjera zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka te omogućavanje kretanja bez propusnice između svih jedinica lokalne samouprave na području Ličko-senjske županije, osim za mjesto Udbina koje je pod karantenom, te za Grad Novalju gdje je režim propusnica i dalje važeći, priopćila je Ličko-senjska policija.

Slijedom navedene odluke cestovno blokadni punktovi policije biti će smješteni na prometnim pravcima koji povezuju Policijsku upravu ličko-senjsku sa susjednim policijskim upravama, te na čvorištima prema autocesti A-1.

Postupanje je identično kao i do sada, odnosno građani prilikom ulaska ili izlaska iz Ličko-senjske županije trebaju pokazati e-Propusnicu temeljem koje mogu ući ili izaći iz Županije.

Policijski službenici obilaziti će i dalje sva javna mjesta na kojima bi se građani mogli okupljati te će provjeravati da li svi poštuju Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, kao i ostale Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Policijska uprava ličko-senjska zahvaljujemo svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close