Lifestyle

Studentski Zbor Gacke održao predavanje ličkim maturantima

Studentski Zbor Gacke nastavio je svoju tradiciju predstavljanja studentskog života ličkim maturantima. Potaknuti rezultatima ankete koju su ranije proveli, ove godine tiskan je priručnik za buduće studente.


Predavanja se svake godine prilagođavaju na temelju povratnih informacija samih maturanata a ove godine glavne teme su bile menze, studentski domovi te mogućnosti unutar programa Erasmus+. Povratne informacije maturanata bile su isključivo pozitivne. Također, vjerujemo da će bolje prihvatiti savjete budućih kolega i to u obliku ovakvih manje formalnih predavanja. Priručnici za ličke studente mogu im poslužiti tijekom cijelog studija i izvor su većine potrebnih informacija.

IMG-20150507-WA0005

Ovim putem želimo se zahvaliti Srednjoj školi Otočac i Strukovnoj školi Gospić jer nam po treći put omogućuju rad s maturantima. Potporu ostvarivanju projekta i tiskanju priručnika pružili su Studentski zbor sveučilišta u Zagrebu te portal LikaClubbing.eu


 

Tekst: Studentski Zbor Gacke

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close