ZdravljeIzdvojeno

Stožer: Na području Ličko-senjske ukupno je oboljelo 14 osoba

PRIOPĆENJE

Na redakciju portala Lika Club upravo je stiglo priopćenje iz Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

Vezano za novonastalu situaciju koronavirusa, na području Ličko-senjske županije ukupno je oboljelo 14 osoba.  Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 126 osoba, testiranje na koronavirus uzimanjem uzoraka provedeno nad 143 osobe od kojih je 109 negativno, 14 pozitivnih te se čekaju rezultati za 20 uzetih uzorka. Izliječena je jedna osoba.

U protekla 24 sata policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere  poštivanja izrečenih mjera opreza samoizolacije „COVID 19“ nad 85 osoba na području Ličko-senjske županije kojom prilikom nije utvrđeno kršenje/nepoštivanje izrečenih mjera samoizolacije.

Zaprimljena je jedna dojava građana  o kršenju Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanju sportskih i kulturnih događanja i Odluka o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, kojom prilikom je dojava potvrđena i slijedi obavijest Državnom inspektoratu.

U protekla 24 sata nije utvrđeno kršenje Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj (osobe bez propusnice).

Stožer civilne zaštite Ličko-senjske županije zaprimio je od Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske zaštitnu opremu koju će sukladno potrebama dostaviti Operativnim snagama sustava civilne zaštite Ličko-senjske županije.

S poštovanjem,

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close