Ličko-senjska županijaZdravlje

Stožer civilne zaštite Grada Novalje: Od danas isključivo izdavanje e-propusnica

PRENOSIMO PRIOPĆENJE

Na internetskim stranicama Grada Novalje objavljeno je dnevno priopćenje Stožera civilne zaštite Grada Novalje vezano za epidemiološku situaciju na području Grada, koje prenosimo u cijelosti:

Dana 6. travnja 2020.g. Stožer civilne zaštite Grada Novalje održao je svoju redovnu dnevnu sjednicu putem videokonferencije.

Sjednici su nazočili svi članovi Stožera te su podnijeli svoje dnevno izvješće o situaciji iz područja njihove nadležnosti a vezano uz epidemiju koronavirusa. Izvješće su podnijeli i svi povjerenici civilne zaštite.

Na području Grada Novalje i dalje imamo dvije osobe zaražene koronavirusom. Njihovo stanje je dobro. Osobe iz gradske uprave koje se nalaze u samoizolaciji dobrog su zdravlja i za sada niti jedna od njih nije zatražila pomoć liječnika.

Stožer CZ Grada Novalje radi redovno. Dana 05. 04. 2020.g. izdane su 3 propusnice.

Napominjemo da se od danas isključivo izdaju e-propusnice. Ukoliko osobe nemaju mogućnost pristupa sustavu e-propusnica i dalje možete kontaktirati Stožer CZ Grada Novalje na telefon 053/661-080 ili putem e-mail adrese [email protected] te će članovi Stožera zahtjev u sustavu obaviti za njih.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA NOVALJE
Gradonačelnik, Ante Dabo

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close