VijestiTurizam

“Što ponuditi turistu u našem kraju?” Evo odgovora na inicijativu turističkih zajednica

Turistička zajednica općine Rakovica i Turistička zajednica općine Plitvička Jezera organiziraju zanimljivu edukaciju. Na mnoga pitanja iznajmljivača i zainteresiranog turističkog sektora, odgovor će dati oni koji sadržaje nude.

Izvrsna ideja predstavljanja jednih drugima, na području Plitvičkih jezera i Plitvičkih dolina, potekla je od direktorice Turističke zajednice općine Plitvička Jezera Maje Šikić, te direktorice Turističke zajednice općine Rakovica Mire Špoljarić – susjednih turističkih zajednica vezanih za istu destinaciju.

S obzirom da ih veže brend Plitvičkih jezera, a iznajmljivači obiteljskog smještaja kao i svi zainteresirani za turizam, nemaju dovoljno informacija o sadržajima koji postoje, odlučili su zajednički poraditi na tome.

Prezentacija-edukacija na temu “Što ponuditi turistu u našem kraju?” održati će se u utorak, 14. studenog 2017. s početkom u 10.00 sati u Hotelu Jezero, u kongresnoj dvorani Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Prezentatori koji će predstaviti svoje sadržaje iznajmljivačima i svim zainteresiranima su: 

 1. BARAĆEVE ŠPILJE
 2. OPG ČUBRIĆ
 3. PLITVICE BIKE & BED
 4. ADRENALIN PARK PLITVICE
 5. KONJIČKI KLUB EQUUS IGNI
 6. RAFTREK
 7. DEGENIJA TOURS
 8. TC MIRJANA
 9. CARPE DIEM TRAVEL
 10. NATURA TURIST
 11. PLITVICE TOURS
 12. VELEBIT AKTIVNOSTI
 13. ZIPLINE „PAZI MEDO“
 14. RIZVAN CITY
 15. UNA KAYAK SAFARI

Svrha prezentacije je upoznati svakog iznajmljivača /ugostitelja o turističkoj ponudi koju može predstaviti turistu u svom objektu, direktno od ponuđača, a kako bi mu ponudili što zanimljiviji, sadržajniji i kvalitetniji boravak – ističu organizatori iz Rakovice i Plitvičkih jezera. 

Organizatori su Turističke zajednice Plitvička Jezera i Rakovica, a napominju kako se je  za sudjelovanje potrebno prijaviti putem jednostavnog  OBRASCA.

Informacije o ovoj zanimljivoj prezentaciji-edukaciji možete dobiti i pratiti na Facebook stranicama Visit Plitvice Lakes i Plitvičke doline – Rakovica, te web stranicama plitvickedoline.hr i discoverplitvice.com.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close