Kućni ljubimciVijesti

Štenci ostavljeni u šumi u Smiljanu: Udruga AnimalLika pokriva troškove udomljavanja!

Kujica i štenci ostavljeni su u šumi u Smiljanu, a jedino sklonište im je nekoliko grančica na zemlji. Kujica je nekoliko dana po okolnim kućama tražila hranu ne bi li imala dovoljno mlijeka za čak sedam štenaca. Udruga za zaštitu životinja AnimalLika traži pomoć te pokriva čak i troškove ako netko želi udomiti napuštene štence i kujicu.


Hladni dani nisu spriječili ljude dobra srca koji žive nedaleko šume da pomognu i nahrane napuštene štence. U pomoć su pozvali i Udrugu za zaštitu životinja AnimalLika koji su odmah pristigli na teren. Na svojoj Facebook stranici napisali su:

Do kada će se ovo nastaviti? Kada će se nešto promijeniti? Gdje vam je savjest vi koji ostavljate i odbacujete svoje ljubimce??

 

Dodaju i da je jedno štene već udomljeno i traže se dobri ljudi za njih još šest i mamu! Privremni smještaj osiguran im je još šest dana, odnosno do 26. listopada. Sve su objavili i na svojoj Facebook stranici.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook AnimalLika

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close