VijestiDruštvene mrežeTurizam

Solin: Ma, tko se boji kiše još ?

Svi smo se našli u situaciji gdje smo zatečeni pljuskom, a kako bi situacija bila gora nismo imali ni kišobran. Često smo na vrata naših domova pokucali mokri, a dan kasnije nerijetko bi se zatekli u krevetu s temperaturom.


Ako nemamo naviku nošenja kišobrana ili ga nosimo ali nam nije od pomoći moramo biti spremni na snalažljivost.

Sljedeća situacija dokaz je spretnosti i brze reakcije, a s druge strane izmamiti će osmijehe na naša lica. Vijest nam stiže iz Solina, gdje su se u trenutku pljuska na autobusnoj stanici našli dvoje ljudi. Gospodin koji da se primijetiti nije imao pripremljen ni kišobran i gospođa koja je ipak pretpostavila da bi oblaci mogli uzrokovati nešto više. Ipak, oboje su hitro odreagirali. Kako bi se spasili pljuska popeli su se na klupu autobusne stanice koja je srećom imala nadstrešnicu.

Svojim neobičnim pothvatom uspjeli su ukrasti pažnju slučajnih prolaznika, a jedan ih je i fotografirao. Fotografija je ubrzo postala i viralni hit, a možete je naći na facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

Evo kako izgleda kada odlučimo biti jači od nepodobnih vremenskim uvjetima:

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close