SportLokalnaPolitikaIzdvojeno

ŠOK Danijel Tušak dao neopozivu ostavku u Zajednici sportova Gospića, evo razloga

ŠOKANTNO

Danijel Tušak, vijećnik Ličko-senjske županije koji je prošle godine porazio Darka Milinovića i Ernesta Petryja u Gospiću, povukao je rijetko viđen potez u Lici. Dao je neopozivu ostavku


Tušak je na Skupštini Zajednice sportova Grada Gospića, zbog raznih političkih problema između Grada Gospića i Zajednica sportova Grada Gospića pri čemu je sport doveden u raspad financiranja o čemu smo i pisali, dao neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Zajednice.

Navodi dva razloga ostavke. Jedan je neizglasavanje otkaza trenerima od strane Skupštine jer je Zajednica uskoro u financijskoj blokadi i više ne može preuzimati ikakve obveze jer ih ne može platiti, a drugi je “da prekinemo sa nadglasavanjem o ostavci Predsjednika”, odnosno da predsjednik Nikola Starčević ostaje jedina šansa gospićkom sportu, te da je sada sve na Gradu i Karlu Starčeviću.

Osim toga, Tušak u Facebook objavi navodi i da je htio osobno dati kratkoročnu pozajmicu u iznosu od 105 000 kuna Zajednici sportova Gospića kako bi preživjela, s obzirom da ima povijest od 1998. i na taj način ju privremeno spasiti, “no taj potez je izgubio smisao u trenutku kad je donesena Odluka na Skupštini da se zaduživanje nastavlja bez ikakvog plana saniranja postojećeg dugovanja.”- zaključuje.

Video ove šokantne neopozive ostavke koju rijetko viđate među ličkim političarima, pogledajte u nastavku.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Voice TV

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close